Joó Szállás

Címünk:
6725, Szeged
Móra utca 10/b.

Elérhetőségek:
Tel.:
+36 (62) 442-564
Tel./Fax:
+36 (62) 441-735
Tel.: 06 (20) 330-7214

E-mail:
Szobarendelés e-mailben
jooszallas@freemail.hu

Nyitvatartás:
Egész évben változatlan
nyitva tartás.
A szobákat az érkezés napján legkésőbb 22 óráig kell elfoglalni. Az utolsó napon délőtt 10 óráig kell elhagyni!

Szolgáltatás:POI

 

 

SZEGED - A NAPFÉNY VÁROSA

Szeged városa páratlan élményt nyújt minden látogató vendég számára. Nevezetességei - mint például a Fogadalmi templom, a Zsinagóga, a Hősök kapuja, a Móra Ferenc Múzeum - olyan egyedi karaktert adnak a városnak, hogy túlzás nélkül állítható: Szeged az Alföld gyöngyszeme. Minden nyáron a Dóm téren megrendezésre kerülő szabadtéri játékok nagyon sok hazai és külföldi turistát vonzanak.

A felújított Kárász utca kávézóival, boltjaival, gyönyörű épületeivel mediterrán hangulatot áraszt, melyen élvezet többször is végig sétálni. Az utcát ketté szelő Klauzál téren megpihenve élvezhetjük az ott lévő cukrászdák finomabbnál finomabb süteményeit. A pihenni, gyógyulni vágyok felkereshetik az Anna fürdőt, ahol minden igényt kielégítő ellátásban réstesülhetnek.

Szeged nem csak színes történeleméről, paprikájáról, a "Szegedi papucsáról", a szegedi halászléről, nevezetességeiről híres. A városban működő Szegedi Tudományegyetem olyan fiatalos pezsgést kölcsönöz Szegednek, mely megmutatkozik a kulturális és sport életben is.

Szegedtől néhány kilométerre található az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, valamint élményfürdőjéről, gyógyvizéről méltán híres Mórahalmi Erzsébetfürdő.

 

SZEGED térkép
A térkép nagyításához
kattintson a képre!

Szálláshely megközelítése:

A vasútállomástól:
a 11-es vagy a 21Y-os busszal a Petőfi Sándor sugárúti megállónál kell leszállni. Majd a busz vonalán továbbhaladva balra az első utca a Móra utca.

A buszpályaudvarról:
(Mars tér) sétálva 10 percre, a 11, 21-es busszal egy megállóra vagyunk. Leszállás után a busz vonalán továbbhaladva az első utca jobbra a Móra utca.

A szálláshely belvárosi fekvése miatt a Dóm tér, Dugonics tér, Kárász utca, legkönnyebben kellemes sétával közelíthető meg.

Partneroldalaink:

Agrikusz Kft.
Deszkaudio
Deszki gazdák vadásztársasága